Prodaja Continental guma, ljetne, zimske, cjelogodišnje continental gume

Continental gume


Sigurnost na svakoj cestiU našoj ponudi imamo Continental gume, za više informacija nam pošaljite upit na mail ili dođite kod nas. :)

Od svog osnivanja 1871. godine, Continental radi na ostvarenju jednog cilja: Dovesti sigurnost na cestu bez kompromisa u pogledu udobnosti i zadovoljstva vožnje. Od prve gume s uzorkom u gaznoj površini na svijetu, do vizionarske gume eContact i naših inovacija u području sigurnosti u svijetu automobilizma, već više od 140 godina mi neprestano razvijamo našu stručnost u području mobilnosti, transporta i procesiranja. Dok čitate ove retke, više od 200.000 visokokvalificiranih zaposlenika u 53 zemlje rade na tom cilju.

Njemački inženjering i preciznost su legendarni. Kao izumitelji prve gume na svijetu s uzorkom u gaznom sloju, sa svakim novim proizvodom Continental dokazuje taj inventivni duh. Središte našeg iskustva u inventivnosti nalazi se u Hanoveru, Njemačka.

Infrastruktura za istraživanje, sa svojom enorrmnom stazom za testiranje, koja ima međunarodnu reputaciju, Contidromom, umrežuje stručno znanje više od 1000 marljivih znanstvenika, inženjera i konstruktora iz Europe i SAD-a. A svaki novi test ima jednostavnu svrhu: učiniti vožnju sigurnijom. Sve to, naravno, prema najvišim njemačkim standardima – već više od 140 godina.